2010. december 29., szerda

Amia

Amia vagyok, a Varázslat Határtalan Birodalmából. 


A "hófehér pihe - puha" Tündér, ahogy képzeleted szárnyán megjelentem és velem együtt még számtalan Tündér. Nagy szeretettel, együtérzéssel és örömben köszöntünk, mert mi mindannyian Vagyunk Akik Vagyunk a szolgálatodra.

Üdvözöllek ezen a gyönyörű napon........ ezen a szép téli napon. Ahol a felhők puha, habos könnyedsége burkolja be a földet, körbeöleli és melengeti, néha kis permetet szór rá, vagy éppen lemossa amit kell vagy fehér pelyhekkel ajándékoz meg benneteket, ami mimdent elfed, beborít és egy kis csendet hoz a szívetekbe.

Nézz csak fel az égre és meglátod a felhők angyalait, a szürkeségben táncoló kis fénypontokat, Tündéreket, a levegő páracseppjeiben lubickoló természeti lényeket, kik mind - mind azért vannak itt, hogy szolgáljanak benneteket, hogy örömöt hozzanak számotokra és játékosságot, még akkor is, amikor Ti azt látjátok, hogy szürke, ködös, esős - havas az idő. Nem látjátok a napot és lehangolódtok ettől egy kicsit.

Láss tovább ezen, érezd mindazt, amit elhoznak számodra a felhők, a páracseppek, a fagyos esőcseppek vagy éppen a hópihék. Érezz bele mindenbe és azonnal felderülsz.

Hideg van és fagy? Jeges szél fúj? Lásd meg a benne rejlő ajándékot. Eddig megdermedtél tőle és lefagytál. Pedig ha megengeded energiáidnak az áramlást, ebben a közegben sokkal - sokkal intenzívebbé tud válni.

Képzeld csak el ....... ezt az új életet ....... amiben megláthatod, hogy minden érted van itt, minden téged szolgál ....... csak a "szavadra" vár.

Képzeld csak el ...... ez a sok, boldog, játékos pillanat, amit együtt játszhatunk, micsoda lehetőség arra, hogy kifejezzük benne magunkat. A Kifejezés öröme maga a szenvedély, az élet, az élet tánca, ami meg nem áll, repít a könnyed, játékos, örömteli határtalan élet felé.

        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése