2010. november 25., csütörtök

A varázslat visszatér

Adamus azt mondta a 2010 októberi magyarországi Channeling Workshopon, hogy a varázslat visszatér. Ez a hely, ahol mi élünk, az Unikornisok földje volt, a Dévák, a Tündérek földje és innen indult Merlin is.
Ideje felszabadítanunk e földből a varázslat beragadt energiáit és egy új módon visszahozni.
Ha felnézünk az égre, igen, láthatunk a felhőkben angyalokat -- a varázslat igazi. A zenében, a lélegzetben is varázslat van.
A víz csillogásában is láthatjuk a varázslatot, a 4 alapelemben -- manókat a tüzben, hableányokat a tengerben.
Fontos most a varázslatot visszahozni, behozni.
Mindennek van varázslatos párja: fáknak, állatoknak, növényeknek.
Jeshua tanításai is tele voltak varázslattal, de 300 évvel később egy angyali csapat kifacsarta belőle és bűntudatot tett a helyére.
Kameloték vissza akarták hozni az igazi varázslatot és a Druidák is próbálkoztak vele.
Készek visszatérni ide a Tündérek, Dévák, Manók, és egyébb természeti lények, hogy elhozzák számunkra a csodát, a játékosságot, hogy egy új módon szolgáljanak bennünk, ha mi is ezt választjuk.
Varázslat -- összekapcsol és kommunikál a láthatatlan, nem fizikai dolgokkal -- a föld elemeinek nem látható részei.
Ha hiszünk magunkban, akkor a varázslatokban is hiszünk.
Az elemek -- föld, tűz, víz, levegő --, a tengerek és föld állatainak királyságai most más módon szeretnének együtt dolgozni velünk.
A Tündérek például sokat segíthetnek a Technológia területén, a Kvantumfizikával kapcsolatos dolgokban, új matematika behozatalában, új, eljövendő állatfajok bejövetelében, üzemanyag és szállítmányozás területén.
Így ha van kedved hozzá, nyugodtan hívd be őket és játszatok együtt e csodás világban, mert most a varázslat tényleg visszatér.