2010. december 29., szerda

A Varázslat visszahozása

Üdvözlet mindenkinek. A Varázslat Határtalan Birodalmának Merline vagyok.

Azért jöttem, hogy visszahozzuk a Földre az Új Varázslatot. Ezt a Játékos, örömteli, boldog életet.

Ezen ország földje tele van varázslattal, mivel egykoron ez itt kezdődött, innen indult útjára és itt lett durván kiszorítva annak idején. Most viszont ideje a varázslat energiáit kiengedni e földből és egy új módon visszahozni ide.
Szívemhez nőtt ez a hely, hisz innen indultam annak idején, csak ezt kevesen tudják még. Így most visszatérek általatok, kik úgy döntötök, hogy visszahozzátok az Új Varázslatot.

Vegyetek egy mély lélegzetet ........ és engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek e csodát ........ és érezzetek engem ....... az Új Varázslat Határtalan Birodalmának Merlinét ......

Látjátok? Ilyen az Új Varázslat.......... Meg is tettétek benne az első lépést.......
Lélegezzétek be mélyen magatokba az Új Varázslatot és érezzétek, milyen is ez ....... Lélegezzétek be a Testetekbe ....... és már itt is van, vissza is tért. Egy új módon, könnyedén. A Lélegzet szárnyán, a Választás és a megengedés által.

Mint már mondtam, Az Új Varázslat is az egyszerűségéről ismerhető fel. Nem kellenek hozzá bonyolult varázsigék, boszorkánykonyhák, praktikák, nem kell hozzá varázspálca vagy különféle főzetek.
Csak tudatosan lélegzel, választod és beengeded.
A Természeti Lények, Tündérek, Koboldok, Manók, Szárnyaslovak, Unikornisok készen állnak az új visszatérésre ezen az új módon, hogy vidámságot, könnyedséget, játékosságot hozzanak az életetekbe és így szolgáljanak benneteket ismét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése